Karoesell
Goede doelen


100% kringloop

Speerpunten

Onze speerpunten

Karoesell heeft zijn doelstellingen vastgelegd in een manifest, waarmee we laten zien waar onze organisatie voor staat. Om een lang verhaal kort te maken, willen we met onze opbrengsten uit inkomsten, de regio zuidoost Brabant versterken. Dit doen we samen met de organisatie Samen voor Eindhoven. Met hen organiseren we elk jaar het Karoesell Vintage Money Event, waarin stichtingen en verenigingen een aanvraag kunnen doen voor een financiële donatie.

Er is maar één planeet aarde, en we maken ons zorgen over de toekomst hiervan. Door spullen te hergebruiken verminderen we gezamenlijk onze belasting op de afvalberg, en krijgen items écht een tweede leven. Ook dit is één van de voordelen van het samenwerken met de Branchevereniging Kringloopwinkels Nederland want alleen samen kun je pas écht stappen zetten op dit immense terrein. Meer informatie over hoe Karoesell dit ziet, en wat ons streven is naar een betere samenleving, is te vinden in ons Management Statement en het jaarverslag, of via het officiële ANBI document. Deze documenten worden beide elk jaar herzien en gekeurd door auditoren van BKN, waardoor we onszelf met trots keurmerkhouder mogen noemen.

Meer informatie hierover is te lezen onder het kopje “Onze garanties" op deze pagina.
Eén van de fijnste dingen vinden wij dat we van jou kunnen leren. Zo horen we graag jouw mening en/of ervaring met Karoesell. Als je ons zou willen beoordelen, dan kunnen wij onszelf blijven verbeteren. Klik hier om naar ons online onderzoek te gaan, het kost maar een paar minuutjes tijd om het in te vullen.

Inname- en ophaalvoorwaarden en Verkoopvoorwaarden
Download hier de voorwaarden van ophalen/bezorgen en de verkoopvoorwaarden.
Garanties

Onze eigen mensen

Zoals je inmiddels wellicht is opgevallen, zijn we erg voorstander van een betere leefomgeving van de regio Brabant Zuidoost. Maar dat kan niet zonder een team van gemotiveerde en bovenal gezellige mensen in ons eigen team. We proberen als organisatie zijnde ook goed voor hen te zorgen, want alleen op die manier kunnen we onze doelstellingen natuurlijk realiseren. Dit doen we onder meer door onze mensen op te leiden, gezamenlijk te lunchen tussen de middag en krijgt ieder bij ons een interessant kortingspercentage op aankopen. Ook houden we elk jaar een tevredenheidsonderzoek om te bepalen of we nog op de juiste weg zijn.

Zou je ook zo graag iets willen bijdragen aan de omgeving? Ben je op zoek naar een interessante maar bovenal gezellige plek om ‘lekker bezig te zijn’? Dat kan bij Karoesell al vanaf 4 uurtjes per week!

Bannertje WKB
Op de volgende afdelingen kunnen we jouw hulp eigenlijk altijd wel gebruiken:
- Logistiek - Kleding - Kleingoed - Elektra - Boeken en Media

Wil je hier meer informatie over werken bij Karoesell? Stuur dan een mail naar info@karoesell.nl met wat meer informatie over jezelf, en natuurlijk wat je graag bij ons zou willen doen, dan nemen we snel contact met je op!

Bekijk ook onze overige productgroepen

tweedehands meubels
tweedehands meubels
tweedehands kleding
tweedehands elektra


Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven
Email: info@karoesell.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zaterdag
9:30 - 17:00 uur
Wil je spullen aanbieden?
Klik hier of bel 040 - 843 58 55

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook
Karoesell op instagram
Kringloop stempel


Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

100% kringloop