Karoesell
Goede doelen

Onze speerpunten

Karoesell heeft zijn doelstellingen vastgelegd in een manifest, waarmee we laten zien waar onze organisatie voor staat. Om een lang verhaal kort te maken, willen we met onze opbrengsten uit inkomsten de regio zuidoost Brabant versterken. Dit doen we sinds twee jaar samen met de organisatie Samen voor Eindhoven. Met hen organiseren we elk jaar het Karoesell Vintage Money Event, waarin stichtingen en verenigingen een aanvraag kunnen doen voor een financiële donatie.

Er is maar één planeet, en we maken ons zorgen over de toekomst hiervan. Door spullen te hergebruiken verminderen we gezamenlijk onze belasting op de afvalberg en krijgen items écht een tweede leven. Ook dit is één van de voordelen van het samenwerken met de Branchevereniging Kringloopwinkels Nederland want alleen samen kun je pas écht stappen zetten op dit immense terrein. Meer informatie over hoe Karoesell dit ziet, en wat ons streven is naar een betere samenleving, is te vinden in ons Management Statement en het jaarverslag.

Onze eigen mensen

Zoals u inmiddels wellicht is opgevallen, zijn we erg voorstander van een betere leefomgeving van de regio Eindhoven. Maar dat kan niet zonder een team van gemotiveerde en bovenal gezellige mensen in ons eigen team. We proberen als organisatie zijnde ook goed voor hen te zorgen, want alleen op die manier kunnen we onze doelstellingen natuurlijk realiseren. Dit doen we ondermeer door onze mensen op te leiden, gezamenlijk te lunchen tussen de middag en krijgt ieder bij ons een interessante kortingspercentage op aankopen. Zou je ook zo graag iets willen bijdragen aan de omgeving? Ben je op zoek naar een interessante maar bovenal gezellige plek om ‘lekker bezig te zijn’? Dat kan bij Karoesell al vanaf 4 uurtjes per week!

Bannertje WKB
Op de volgende afdelingen kunnen we jouw hulp eigenlijk altijd wel gebruiken:
- Logistiek; - Kleding; - Kleingoed; - Elektra; - Boeken en Media.

Wil je hier meer informatie over hebben? Stuur dan een mail naar info@karoesell.nl met wat meer informatie over jezelf en natuurlijk wat je graag bij ons zou willen doen, dan nemen we snel contact met je op!

Inname- en ophaalvoorwaarden en Verkoopvoorwaarden
Download hier de voorwaarden van ophalen/bezorgen en de verkoopvoorwaarden.
Speerpunten


Bekijk ook onze overige productgroepen

tweedehands meubels
tweedehands meubels
tweedehands kleding
tweedehands elektra


Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven

Openingstijden:
Maandag 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Wilt u spullen aanbieden?
Bel 040 - 843 58 55 of klik hier

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook

Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.