Karoesell
Goede doelen


Tweedehands kleding kopen:

Creëer je eigen unieke stijl

Met tweedehands kleding kan je je garderobe echt uniek maken. Met je kleding beken je kleur. Van merk tot materiaal, wanneer jij het aan hebt vertel je alleen je eigen verhaal. In onze winkel aan de Edisonstraat 147a in Eindhoven vind je aan de linkerkant een enorm aanbod tweedehands kleding die meerdere keren per dag wordt aangevuld. Van Jeans tot Lederen jack, je kan het allemaal tegenkomen. Je krijgt er een beetje het idee van de markt, kleding tegen dezelfde vaste lage prijzen. We vinden het érg leuk om te zien hoeveel dames en heren slagen voor een nieuwe outfit in onze afdeling tweedehands kleding.

Tweedehands kleding, altijd een wisselend aanbod

Zoek je zelf nog nét even die aparte rok, of wil je per se een nieuwe jas hebben voor de winter? Bij ons vind je het gegarandeerd. Of het nu zomer is of winter, wij passen ons hierop aan en dat komt jou alleen maar voordelig uit. Waarom zou je veel geld uitgeven als goede kwaliteitskleding niet duur hoeft te zijn? Tijdens openingsuren kan je bruikbare kleding bij ons afgeven.

Meer informatie over onze tweedehands kleding in Eindhoven

Wil je meer informatie over onze tweedehands kleding? Neem dan contact met ons op. Dit kan via onze contactpagina of bel ons op 040 - 843 58 55. Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat wij nog meer aan tweedehands artikelen te bieden hebben, kom dan gewoon eens binnenlopen bij dé Kringloopwinkel van Eindhoven zónder winstoogmerk. Wij zijn gevestigd aan de Edisonstraat 147a in Eindhoven.
tweedehands Kleding
Maak je eigen stijl

Online shoppen?

Dat kan bij ons ook! Wij maken een zorgvuldige selectie van bijzondere en vintage producten en bieden deze aan via Facebook Marketplace. Al deze producten staan zowel online als in de winkel te koop, bekijk onze advertenties hier!

Bekijk ook onze overige productgroepen

tweedehands vintage
tweedehands meubels
tweedehands Boeken
tweedehands elektra


Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven
Email: info@karoesell.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zaterdag
9:30 - 17:00 uur
Wil je spullen aanbieden?
Klik hier of bel 040 - 843 58 55

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook
Karoesell op instagram
Kringloop stempel


Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

100% kringloop