Karoesell
Goede doelen


Vintage en Retro meubels en accessoires kopen:

Jagen naar pareltjes uit het verleden.

Tweedehands Vintage en retro artikelen doen terugdenken aan het verleden, de tijd van vroeger thuis aan de keukentafel. Stijlvolle tweedehands curiosa die jouw interieur een eigen karakter geven. Wij krijgen regelmatig vintage en retro meubels en accessoires binnen die echte eye-catchers in jouw interieur kunnen worden. Met een beetje creativiteit zijn er eindeloos veel toepassingsmogelijkheden met onze vintage en retro artikelen.

Vintage en retro elementen brengen je leefomgeving naar een hoger niveau.

Dat je met tweedehands spullen in je inrichting absoluut mooi kan wonen wordt bewezen door ons dagelijks wisselend aanbod vintage en retro meubels en accessoires. Bijvoorbeeld de tentoongestelde vintage en retro items in onze etalage die wij hebben omgedoopt tot de retrosell. De etalage wordt elke dag bijgevuld met de leukste vintage en retro items tegen leuke prijsjes.

Vintage en retro elementen brengen ook jouw leefomgeving naar een hoger niveau.

Wil je meer informatie over onze vintage en retro meubels en accessoires? Neem dan contact met ons op. Dit kan via onze contactpagina of bel ons op 040 - 843 58 55. Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat wij nog meer aan tweedehands artikelen te bieden hebben, kom dan gewoon eens binnenlopen bij dé Kringloopwinkel van Eindhoven zónder winstoogmerk. Wij zijn gevestigd aan de Edisonstraat 147a in Eindhoven.
Vintage en Retro meubels en accessoires Eindhoven

Vintage en Retro van Karoesell op Marktplaats

Om je een indruk te geven van ons huidige aanbod vintage/retro artikelen en de diverse items die wij geregeld verkopen kan je via deze link enkele voorbeelden zien.
Dit is de Marktplaats pagina van Karoesell en alle items die je te zien krijgt, zijn ook daadwerkelijk nog te koop!

Heb je zelf nog vintage & retro artikelen over?
Wij zouden er graag andere mensen (en de lokale gemeenschap) blij mee willen maken. Maak snel een ophaalafspraak voor wanneer het jou uitkomt.

Online shoppen?

Dat kan bij ons ook! Wij maken een zorgvuldige selectie van bijzondere en vintage producten en bieden deze aan via Facebook Marketplace. Al deze producten staan zowel online als in de winkel te koop, bekijk onze advertenties hier!

Bekijk ook onze overige productgroepen

tweedehands meubels
tweedehands kleding
tweedehands Boeken
tweedehands elektra


Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven
Email: info@karoesell.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zaterdag
9:30 - 17:00 uur
Wil je spullen aanbieden?
Klik hier of bel 040 - 843 58 55

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook
Karoesell op instagram
Kringloop stempel


Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

100% kringloop