Karoesell
Goede doelen


Ophaalservice

Ophaaldienst/ondersteuning bij woningontruiming

Geen vervoer? Geen probleem!

Onze ophaalservice (in de regio Eindhoven) kunt u inschakelen als u grote spullen zoals bijvoorbeeld tafels, kasten en witgoed aan wilt bieden maar u zelf niet over passend vervoer beschikt.
Wij begrijpen dat niet iedereen een grote bus ter beschikking heeft om hun tweedehands spullen in te vervoeren, onze ophaalservice biedt in dat geval de uitkomst. Op deze pagina is het mogelijk om een afspraak te maken voor het ophalen van uw tweedehands meubels. Wij hebben hiervoor drie mogelijke opties.

Optie 1: ‘Gratis ophaalservice’

U heeft grotere items zoals een bank of een tafel die nog een tweede leven verdienen. Deze kunnen wij geheel gratis bij u komen ophalen! Daar zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden:
  • Wij nemen bij de gratis ophaalrit alleen spullen mee die wij verkoopbaar achten, mochten wij ter plekke beoordelen dat een meubelstuk niet voor onze winkel geschikt is, nemen we deze dus ook niet mee;
  • Dit bepalen wij het liefst vantevoren. Wij vragen daarom altijd om foto’s, waarmee wij direct kunnen zien wat voor items het zijn;
  • Via de ophaalconsole onderaan de pagina kunt u een afspraak maken, of u stuurt een mail naar info@karoesell.nl;
  • Wanneer wij de afspraak hebben bevestigd, komen we op afgesproken datum de spullen bij u ophalen;
  • Om u zo goed mogelijk te helpen, vragen wij u om alvast alle spullen voor transport gedemonteerd voor ons klaar te zetten op de begane grond, behalve als er een lift aanwezig is.

Optie 2: ‘Ophaalservice met afvoerkosten’

U heeft grote spullen waar ook kapotte of onbruikbare items tussen zitten. We komen bij deze optie alle aangeboden spullen ophalen.
  • U kunt hiervoor het beste, net als bij optie 1, een mail sturen of een afspraak inplannen via de ophaalconsole.
  • Om u zo goed mogelijk te helpen vragen wij om alvast alle spullen, gedemonteerd, voor ons klaar te zetten op de begane grond, behalve als er een lift aanwezig is.
  • Hiervoor worden stortkosten en werkuren gerekend aan de hand van de spullen die u heeft staan. De kosten hiervoor dienen bij het ophaalmoment contant aan de chauffeur betaald te worden.

Weet u wat voor producten er afgevoerd moeten worden en wilt u alvast een indicatie van de afvoerkosten? Neem dan even telefonisch contact met ons op via 040 - 843 58 55

Optie 3: ‘Woningontruiming’

Bij deze optie hoeft u nergens over na te denken, wij ontnemen u de zorgen en laten de woning bezemschoon achter. Klik hier voor meer informatie.

Goederen aanbieden

Wil je bruikklare meubels aanbieden bij Karoesell?
Wat aardig! In dat geval kan je via de groene button hieronder zelf een afspraak inplannen.


Bekijk ook onze overige productgroepen

tweedehands Vintage
tweedehands meubels
tweedehands kleding
tweedehands Boeken


Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven
Email: info@karoesell.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zaterdag
9:30 - 17:00 uur
Wil je spullen aanbieden?
Klik hier of bel 040 - 843 58 55

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook
Karoesell op instagram
Kringloop stempel


Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

100% kringloop