Karoesell
Goede doelen

Beste lezer,

Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 tot en met 17.00 uur.
Wil je eventueel zelf bruikbare goederen komen afgeven dan kan dit tijdens deze openingsuren, een ophaalafspraak kun je eventueel hier inplannen. Dit alles om weer iemand anders blij mee te kunnen maken.
Let er wel op dat we altijd om foto's vragen bij meubelstukken.

Graag tot snel!
Team Karoesell Eindhoven


Ophaalservice

Ophaalservice voor grote spullen

Geen vervoer? Geen probleem!

Onze gratis ophaalservice (in de regio Eindhoven) voor uw grotere tweedehands spullen kunt u inschakelen als u grote spullen zoals bijvoorbeeld tafels, kasten en witgoed aan wilt bieden maar u zelf niet over passend vervoer beschikt. Wij begrijpen dat niet iedereen een grote bus ter beschikking heeft om hun tweedehands spullen in te vervoeren, onze gratis ophaalservice biedt in dat geval de uitkomst. Op deze pagina is het mogelijk om een afspraak te maken voor het ophalen van uw tweedehands meubels, helemaal gratis. U kunt onze ophaalservice ook inschakelen voor het ophalen van een complete inboedel zoals bijvoorbeeld bij een ontruiming.

Voorwaarden gratis ophaalservice in de regio Eindhoven

  • De aangeboden spullen voor onze ophaalservice dienen gedemonteerd (en volledig) op de begane grond aangeleverd te worden zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen.
  • Wij zijn blij met bijna alle soorten producten, alleen wanneer aangeboden bank/bed/kast in een dusdanig slechte staat is/zijn nemen wij deze helaas niet aan. Dit is niet uit onwil, maar dit zijn voor ons hoge afvoerkosten waardoor we, zoals u zult begrijpen, ons doel als stichting die de stad wil ondersteunen voorbij schieten. Door de chauffeur zal hierdoor altijd ter plaatsen een afweging worden gemaakt of de aangeboden spullen kwalitatief in goede staat zijn, wij vragen hiervoor uw begrip.
  • Bureau’s, banken, oud-eiken meubelstukken, fauteuils, zonnebanken, tv’s met grote beeldbuizen zijn spullen waarvoor we niet met de vrachtwagen uitrijden.
  • Wij vragen altijd om foto’s voordat we een ophaalafspraak inplannen.

Goederen aanbieden

Wil je bruikklare meubels aanbieden bij Karoesell?
Wat aardig! In dat geval kan je via de groene button hieronder zelf een afspraak inplannen.


Bekijk ook onze overige productgroepen

tweedehands Vintage
tweedehands meubels
tweedehands kleding
tweedehands Boeken


Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zaterdag
9:30 - 17:00 uur
Wilt u spullen aanbieden?
Bel 040 - 843 58 55 of klik hier

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook
Karoesell op instagram
Kringloop stempel


Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

100% kringloop