Karoesell
Goede doelen

Ophaalservice voor grote spullen:

Geen vervoer? Geen probleem!

Onze gratis ophaalservice (in de regio Eindhoven) voor uw grotere tweedehands spullen kunt u inschakelen als u grote spullen zoals bijvoorbeeld tafels, kasten en witgoed aan wilt bieden maar u zelf niet over passend vervoer beschikt. Wij begrijpen dat niet iedereen een grote bus ter beschikking heeft om hun tweedehands spullen in te vervoeren, onze gratis ophaalservice biedt in dat geval de uitkomst. Op deze pagina is het mogelijk om een afspraak te maken voor het ophalen van uw tweedehands meubels, helemaal gratis. U kunt onze ophaalservice ook inschakelen voor het ophalen van een complete inboedel zoals bijvoorbeeld bij een ontruiming.

Voorwaarden gratis ophaalservice in de regio Eindhoven

  • De aangeboden spullen voor onze ophaalservice dienen gedemonteerd (en volledig) op de begane grond aangeleverd te worden zodat wij je zo snel mogelijk kunnen helpen.
  • Wij zijn blij met bijna alle soorten producten, alleen wanneer aangeboden bank/bed/kast in een dusdanig slechte staat is/zijn nemen wij deze helaas niet aan. Dit is niet uit onwil, maar dit zijn voor ons hoge afvoerkosten waardoor we, zoals u zult begrijpen, ons doel als stichting die de stad wil ondersteunen voorbij schieten. Door de chauffeur zal hierdoor altijd ter plaatsen een afweging worden gemaakt of de aangeboden spullen kwalitatief in goede staat zijn, wij vragen hiervoor uw begrip.
  • Bureau’s, banken, oud-eiken meubelstukken, fauteuils, zonnebanken, tv’s met grote beeldbuizen zijn spullen waarvoor we niet met de vrachtwagen uitrijden.
Bij twijfel is het uiteraard altijd mogelijk om vooraf contact met ons op te nemen via ons contactformulier of door te bellen naar 040 - 843 58 55.
Ophaalservice, gratis ophalen binnen Eindhoven
Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat wij allemaal aan tweedehands artikelen te bieden hebben, kom dan gewoon eens binnenlopen bij dé Kringloopwinkel van Eindhoven zonder winstoogmerk. Wij zijn gevestigd aan de Edisonstraat 147a in Eindhoven.


Bekijk ook onze overige productgroepen

tweedehands Vintage
tweedehands meubels
tweedehands kleding
tweedehands Boeken


Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven

Openingstijden:
Maandag 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Wilt u spullen aanbieden?
Bel 040 - 843 58 55 of klik hier

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook
Kringloop stempel


Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

100% kringloop