Karoesell

Goede doelen

Succesvol dankzij deze fantastische groep mensen

Goede doelen

Samen met Samen voor Eindhoven organiseren we jaarlijks het Karoesell Vintage Money Event. Gedurende het jaar bezoekt Samen voor Eindhoven een indrukwekkend aantal stichtingen en verenigingen in de regio Eindhoven en koppelt deze aan het bedrijfsleven. Samen voor Eindhoven mobiliseert professionals uit het bedrijfsleven om zich in te zetten voor deze organisaties. Samen voor Eindhoven heeft mede tijdens deze bezoeken gemerkt dat er bij veel stichtingen en verenigingen, naast behoefte aan kennis en menskracht, ook behoefte is aan financiële en/of materiële middelen, waar wij als Karoesell zijnde bij kunnen helpen.

Steun nodig bij uw initiatief?

Ben je zelf actief of ken je een stichting of vereniging die op zoek is naar een partner? Is materiële steun welkom? Stuur ons dan een mailtje via: projecten@karoesell.nl.
Let op! De stichting of vereniging dient KvK geregistreerd te zijn, en dient actief te zijn in de regio Zuid-Oost Brabant.

Afgelopen jaar hebben we de volgende initiatieven ondersteund:

Klik op de logo’s voor meer informatie.
Logo stadsakkers

Stadsakkers

Ook dit jaar hebben we Stadsakkers weer kunnen ondersteunen. Eerder dit jaar is de tractor gestolen en hebben ze diverse keren last gehad van vandalisme, maar wij vinden dat dit uitstekende doel niet verloren mag gaan.

Logo buurtboerderij eersel

Buurboerderij Eersel

Ook dit jaar konden we de mensen van de buurtboerderij in Eersel verder helpen. Het moet een toegankelijke boerderij blijven voor iedereen, en dus was er behoefte aan een rolstoeltoegankelijk pad. Met onze donatie werd dit realiteit!

Logo Humanitas Eindhoven

Humanitas Eindhoven

Humanitas Eindhoven is er voor mensen die het even niet in hun eentje redden. Met een steuntje in de rug vinden ze de kracht, het vertrouwen en de energie om hun leven weer op te pakken. Goed getrainde vrijwilligers geven ze dat steuntje met liefde. Met onze donatie bezorgen ze nu juist hun vrijwilligers een leuke activiteit als dank voor hun inzet.

Logo Witte Raaf Eindhoven

De Witte Raaf

De Witte Raaf is de vervoerder voor ouderen, chronisch zieken en gehandicapten in Eindhoven. De Witte Raaf organiseert in juni 2019 een uitstapje voor haar leden naar museum Klok & Peel in Asten. Dit museum is door de ANWB verkozen tot “het leukste uitje van Noord Brabant 2019" en viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Dankzij de financiële donatie van ons is het mogelijk dit uitje aan te bieden tegen een minimale eigen bijdrage van onze leden. Het uitje is hierdoor ook toegankelijk voor leden met een smalle portemonnee.

Logo Geluk zaaien

Geluk Zaaien

Geluk Zaaien, vooral door de fantastische ‘ontdektuinen’ is het misschien wel een van de tofste plekken van Best. We zijn dan ook erg blij dat we er met onze donatie voor hebben kunnen zorgen dat er extra paden aangelegd konden worden, én is er ruimte over voor het aanschaffen van gereedschap voor onderhoud voor de vrijwilligers.

Logo MENEERRICK.jpg

Meneer Rick

Voor het samen met de schoolkinderen verder opzetten van activiteiten hebben ze keukenattributen nodig (ovens en mixers) en gaan ze de huiswerkbegeleiding verder voorzien van benodigdheden. Ook dit jaar weer een meer dan terechte ontvanger!

Logo Dierenopvang De Doornakkers

Dierenopvangcentrum de Doornakkers

Een organisatie die ons écht aan het hart gaat. Want Karoesell is verliefd op dieren! We verkopen dagelijks bruikbare dierbenodigdheden en de opbrengst hiervan komt ten goede aan de Doornakker. Zo gebruiken ze dit voor de inrichting van de dierenartsenpraktijk en kunnen ze intensievere medische verzorging geven aan dieren die dit echt nodig hebben.
Logo Awesome Kledingruilatelier

#Awesome Kledingatelier

#Awesome is een kledingatelier voor Eindhovenaren met een kleine beurs. Vrijwilligers recyclen, pimpen en reinigen kleding, en om dit in de toekomst te kunnen blijven doen is reinigingsapparatuur nodig. Wij konden hierbij helpen, ook kunnen ze door onze hulp een professioneler kassasysteem aanschaffen.

Logo Eindhoven News

EindhovenNews

“Eindhoven News - Daily news in English to connect internationals to the local life", valt te lezen op de site. Dat moet deze steeds belangrijkere groep natuurlijk ook blijven, (want wie wil er nu niet weten wat er allemaal in ons mooie Eindhoven en omstreken te beleven valt?) en dat doen ze met een vaste groep vrijwilligers. Met de donatie kunnen zij voor deze groep een mooi 10-jarig jubileumfeest organiseren.
Logo Het Wasven

Groendomein Wasven

Een stichting die zich inzet voor natuurgebied het Wasven, bijna direct in de stad Eindhoven. Hoe belangrijk is dat! Voor de scholieren die geregeld educatieve lessen krijgen in het Wasven gaan ze een analemmatische zonnewijzer aanleggen zodat ook de jongste generatie meer leert over de natuur en al het moois (en nuttigs) wat het te bieden heeft.

Logo Zonnebloem Jongeren Eindhoven

De Zonnebloem Jongeren

De zonnebloem jongeren Eindhoven is er voor jongeren met een lichamelijke beperking. Vanuit de regio Eindhoven zorgen ze voor groepsactiviteiten. Ze zijn met elkaar actief, creatief en culinair bezig en sluiten met onze activiteiten vooral aan bij mensen tussen de 18 en 45 jaar. Onze vrijwilligers staan voor je klaar! Verleg je grenzen en sluit je bij ons aan. Met de donatie kunnen ze de bus vergoeden waarmee we een dagje naar het strand kunnen gaan. Sommige deelnemers zijn namelijk nog nooit bij het strand geweest. Wat een ervaring moet dat zijn!

Logo De Huiskamer

Jongerenhuis de Huiskamer

De Huiskamer in hartje Eindhoven is een ontmoetingsplek voor vluchtelingen. Er worden veel activiteiten georganiseerd op het gebied van ontmoeten, talentontwikkeling en het leren van de Nederlandse taal. Ook is er een wereldkeuken waar dagelijks een lunch gemaakt wordt voor en door de bezoekers van de Huiskamer. Met wereldse smaken dus! Met al die bezoekers zijn er natuurlijk stapels afwas. Om de afwas wat sneller weg te werken gaan ze een mega-snelle vaatwasmachine kopen van het donatiebedrag. Dit, zodat de bezoekers van de Huiskamer meer tijd over hebben voor o.a. creatieve en sportieve activiteiten.

Logo Schuttersbos

Bewonersbelang Schuttersbosch

Tijdens de koffiemiddag krijgen 25 tot 45 ouderen koffie of thee met zelfgemaakt lekkers. Tevens is dan Woonbedrijf, de Gemeente, WijEindhoven, Zuidzorg en de Fysiovrienden aanwezig (om informeel wat hulp bij het zelfstandig wonen te bieden), en een aanzienlijk aantal gastvrouwen om koffie te zetten, mensen op te halen en thuis te brengen, en gewoon aandacht te geven. Om deze middagen te kunnen blijven organiseren, is onze donatie meer dan welkom!

Bekijk ook onze overige productgroepen

tweedehands Vintage
tweedehands meubels
tweedehands kleding
tweedehands Boeken


Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven
Email: info@karoesell.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zaterdag
9:30 - 17:00 uur
Wil je spullen aanbieden?
Klik hier of bel 040 - 843 58 55

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook
Karoesell op instagram
Kringloop stempel


Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

100% kringloop