Karoesell
Goede doelen

Goede doelen

Samen met Samen voor Eindhoven organiseren we jaarlijks het Karoesell Vintage Money Event. Gedurende het jaar bezoekt Samen voor Eindhoven een indrukwekkend aantal stichtingen en verenigingen in de regio Eindhoven en koppelt deze aan het bedrijfsleven. Samen voor Eindhoven mobiliseert professionals uit het bedrijfsleven om zich in te zetten voor deze organisaties. Samen voor Eindhoven heeft mede tijdens deze bezoeken gemerkt dat er bij veel stichtingen en verenigingen, naast behoefte aan kennis en menskracht, ook behoefte is aan financiële en/of materiële middelen, waar wij als Karoesell zijnde bij kunnen helpen.

Steun nodig bij uw initiatief?

Ben je zelf actief of ken je een stichting of vereniging die op zoek is naar een partner? Is materiële steun welkom? Stuur ons dan een mailtje via: projecten@karoesell.nl.
Let op! De stichting of vereniging dient KvK geregistreerd te zijn, en dient actief te zijn in de regio Zuid-Oost Brabant.
Het team van Karoesell

Afgelopen jaar hebben we de volgende initiatieven ondersteund:

Klik op de logo’s voor meer informatie.
Logo De Kater

De Kater

Karoesell is dol op dieren. Zo dol zelfs, dat het een officieel doel is in onze statuten. Om mens en dier verder met elkaar in verbinding te brengen, is er het Initiatief van ‘de Kater’, het eerste Kattencafé in Eindhoven. Huiswerk maken, lekker een broodje eten, en ondertussen kroelen met een kat, wie wil dat niet?
Wij hopen van harte dat dit initiatief er komt, en steunen het initiatief onder meer via de crowdfunding actie en een winkelcheque.

Logo Werktuin 040

Werktuin 040

Werken, netwerken en je kind laten spelen in een ruimte een onmogelijke combinatie?
Voor velen van ons eigenlijk wel, maar bij Werktuin 040 is dit niet langer een droombeeld maar werkelijkheid!
Niet ver van ons vandaan, dus konden we dit topinitiatief eigenlijk niet anders dan helpen met een mooie winkelcheque.

Logo stadsakkers

Stadsakkers

Stadsakkers Eindhoven teelt Groente in eigen tuin voor de voedselbank in Eindhoven. Met de donatie van ons heeft het biologische zaden kunnen kopen om dit fantastische werk door te zetten.

Logo Weverkeshof

Weverkeshof

Als dierenliefhebber (en die zijn we!) kunnen we natuurlijk niet anders dan ook stil staan bij de Weverkeshof. Alleen de website bezoeken is al eens de moeite. Alleen was het bijna zover dat alle dieren en vrijwilligers in de kou stonden (letterlijk!) en was de kachel aan vervanging toe. Een dure aangelegenheid, zoals u zult begrijpen. De bijdrage van ons was dan ook meer dan welkom, gelukkig!

Logo Carte Blanche

Carte Blanche

Carte Blanche maakt theatervoorstellingen, maar eigenlijk veel meer dan dat. Dat doet het met acteurs die lastig een plek in de samenleving verwerven. Voor de training van deze mensen is geld nodig en gelukkig hebben ze dat door onze donatie kunnen doen! Zeker het bezoeken van een voorstelling waard!

Logo Vitalis revalidatie

Vitalis Revalidatie

Naast dieren vinden we ouderen ook een belangrijke stroom in onze samenleving. Want uiteindelijk hebben we veel van onze huidige welzijn aan deze groep mensen te danken. Zeker de mensen die nog zo lang mogelijk zelfstandig willen leven, en dan al helemaal de mensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen! En hoe kun je dat nu beter dan op het gebied van duurzaamheid!? Een beetje kringloopwinkel klinkt dit natuurlijk als muziek in de oren, en dus was onze donatie, om de duurzaamheidstuin mede op te starten, meer dan welkom!

Logo de Kunsterij

Stichting De Kunsterij

Kwetsbaren in de Samenleving, daar komt Stichting de Kunsterij voor op. Door onder meer activiteiten te organiseren om het gevoel van eigenwaarde terug te geven. Daarnaast organiseert het een buurtlunch voor deelnemers en bewoners in de omgeving, en om dit laatste te kunnen blijven doen hebben we geholpen.

Logo buurtboerderij eersel

Buurboerderij Eersel

Het derde dierendoel, zoals we dat altijd liefkozend noemen, is er een uit onze vrienden in Eersel. We vonden het erg mooi om te horen dat ons event uitstekend paste bij de huidige status van de buurtboerderij, namelijk: de opstartfase. Hiervoor is zoals u zult begrijpen geld nodig voor de inrichting van de verblijven, maar ook voerbakken enzovoort. Ga er vooral eens kijken binnenkort!

Logo ‘t Hemeltje

Inloophuis ’t Hemeltje

Een veilige plek waar dak- en thuisloze mensen langs mogen komen om een warme maaltijd te nuttigen, op basis van wederkerigheid en gelijkwaardigheid. Ook kunnen de mensen hier kleding ruilen, sokken en schoenen voor de koude dagen vinden en zo veel meer. Om deze kledingruimte van een frisse nieuwe look te voorzien, hebben we het huis opnieuw kunnen helpen.

Logo ik wil

Stichting IK WIL

Taallessen, leiding krijgen over je eigen leven, bouwen aan een goede samenleving voor iedereen, en dan kunnen we eigenlijk nog wel pagina’s zo doorgaan. Want wat doet deze stichting veel. En dan heb je absoluut goede ICT-voorzieningen nodig om dit allemaal te kunnen blijven doen, en dus hielpen wij maar al te graag mee aan de aanschaf hiervan!

Logo techplaygrounds

Tech Playgrounds

Eindhoven, leading in Technology is een bekend motto in onze regio. We willen graag dat dit in de toekomst blijft (en liefst nog verder versterken) en dus organiseert Dynamo met het initiatief Tech Playgrounds werkplaatsen waar alle jeugd (tussen de 7 en 27 jaar) de technische interesse verder kunnen ontwikkelen. Ook de wijk Woensel krijgt er zo een, en wij hebben ze een grote eerste stap kunnen laten maken.

Logo out of the box

Out of the Box/Markieza

Ervaringsdeskundigen op het gebied van mentale kwetsbaarheid, en dan ook nog eens talent hebben voor het maken van video’s onmogelijk? Out of the Box bewijst dat dit zeker kan! Om in de toekomst nog veel nieuwe items te maken is nieuwe licht- en geluidsapparatuur nodig, en gelukkig hebben wij ze daarbij kunnen helpen!
Logo MENEERRICK.jpg

BSO Meneer Rick

Toffe, leerzame en uitdagende activiteiten door een leraar georganiseerd die eigenlijk zelf nog dagelijks zou willen deelnemen hieraan? Klinkt als iets onmogelijks? Niet bij het initiatief van ‘meneer Rick’. Om dit te blijven doen, hebben we hem een donatie gedaan en we zullen in de toekomst zeker meer samen gaan ontwikkelen.

Logo Kasteel Geldrop

Stichting Landgoed Kasteel Geldrop

Kasteel Geldrop, wie is er niet ooit eens geweest?! U wellicht nog niet? Vooral eens doen, zo vonden en vinden wij. Naast de prachtige omgeving en alle mogelijkheden, is er een kinderboerderij. Nog zoiets wat écht de moeite van het bezoeken meer dan waard is. Om het veilig te houden voor alle bewoners van de tuin, is het hekwerk aan vervanging toe en daar wilde wij als échte dierenvrienden natuurlijk graag mede voor zorgen.

Bekijk ook onze overige productgroepen

tweedehands Vintage
tweedehands meubels
tweedehands kleding
tweedehands Boeken


Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven

Openingstijden:
Maandag 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Wilt u spullen aanbieden?
Bel 040 - 843 58 55 of klik hier

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook
Kringloop stempel


Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

100% kringloop