Karoesell
Goede doelen


Tweedehands meubels:

Zonde om definitief af te danken.

Zoek je tweedehands meubels in Eindhoven? Bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatief goede kringloopmeubels. Bedden, kasten stoelen, tafels en banken tegen prijzen waar je vrolijk van wordt. Ideaal om je interieur aan te vullen met karakteristieke meubels, van klassiek tot modern. We selecteren alle binnengekomen meubels op uiterlijk, kwaliteit en degelijkheid. Niemand heeft er iets aan als het niet lekker zit of ligt. Als je geen vervoer hebt voor je aangeschafte tweedehands meubels is tegen een kleine vergoeding thuisbezorgen ook mogelijk.

Geef je tweedehands bedden, kasten, stoelen en banken een tweede leven.

Tweedehands meubels die nog in goede staat zijn naar de milieustraat brengen. Daar kunnen wij nu echt verdrietig van worden. Want er zijn nog zoveel mensen die op zoek zijn naar een fijne tweedehands stoel of een mooie tweedehands kast. Andere mensen pakken daarintegen weer liever de kwast want er zijn creatieveling die zelfs ons verrassen door onze oude meubels in een nieuw jasje te steken.

Meer informatie over onze tweedehands meubels in Eindhoven

Wil je meer informatie over onze tweedehands meubels? Neem dan contact met ons op. Dit kan via onze contactpagina of bel ons op 040 - 843 58 55. Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat wij nog meer aan tweedehands artikelen te bieden hebben, kom dan gewoon eens binnenlopen bij dé Kringloopwinkel van Eindhoven zónder winstoogmerk. Wij zijn gevestigd aan de Edisonstraat 147a in Eindhoven.
tweedehands Meubels

Heb je zelf nog bruikbare meubels?
Laat ze door ons ophalen, zodat we er iemand anders, en uiteindelijk de lokale gemeenschap, blij kunnen maken.
Maak een ophaalafspraak wanneer het jou uitkomt.

Online shoppen?

Dat kan bij ons ook! Wij maken een zorgvuldige selectie van bijzondere en vintage producten en bieden deze aan via Facebook Marketplace. Al deze producten staan zowel online als in de winkel te koop, bekijk onze advertenties hier!

Bekijk ook onze overige productgroepen

tweedehands vintage
tweedehands kleding
tweedehands Boeken
tweedehands elektra


Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven
Email: info@karoesell.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zaterdag
9:30 - 17:00 uur
Wil je spullen aanbieden?
Klik hier of bel 040 - 843 58 55

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook
Karoesell op instagram
Kringloop stempel


Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

100% kringloop