Karoesell
Goede doelen


Contact opnemen

Wil je meer informatie over ons en onze tweedehands artikelen of zou je graag bij ons vrijwilligerswerk willen doen en meewerken in een gezellig team? Dan kun je het beste een mail sturen: Klik hier om ons een mail te sturen. Op deze pagina vind je meer informatie over Karoesell als organisatie.

Ben je op zoek naar een goede bestemming voor je bruikbare tweedehands spullen en is daarbij onze kringloopwinkel voor jou de beste kandidaat? Gebruik dan het formulier op deze pagina voor het maken van een afspraak, of plan deze zelf in door een ophaalafspraak te maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Vrijwilliger worden?

Wij kunnen jouw hulp altijd gebruiken! Zowel in de winkel als in ons logistieke team. Lijkt het je leuk om een handje te helpen op een van onze afdelingen? Bijvoorbeeld op afdeling logistiek, waarbij je helpt met sjouwen, het meerijden met bezorg/ophaal ritten, het verzetten van meubels en de verkoop van meubels aan klanten. Elektra, het testen van elektronica en deze gereed maken voor de winkel. Kleingoed/boeken/media, waarbij je allerlei spullen sorteert en op de juiste plekken in de winkel zet. Kleding, netjes houden van de afdeling en een handje helpen met het beveiligen van de items. In alle gevallen leer je het proces van de kringloop en de omgang met klanten!

Neem voor meer informatie en/of een kennismaking vrijblijvend contact met ons op.

Maatschappelijke stage

Het is ook mogelijk om bij ons een maatschappelijke stage te volgen! Bedenk alvast op welke afdeling je graag zou willen meewerken. De werkzaamheden komen overeen met die van een vrijwilliger, lees hierboven onder het kopje ‘Vrijwilliger worden?’ meer over de werkzaamheden per afdeling! In alle gevallen leer je het proces van de kringloop en de omgang met klanten. Lijkt dit je wat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Adresgegevens Karoesell:

Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven
Nederland
Tel. 040 - 843 58 55
Email: info@karoesell.nl

Openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag: 9:30 - 17:00 uur


Schrijf je in op onze nieuwsbrief

* vereist veld
Nieuwsbrief USP
Laat hier eenvoudig je mailadres achter. Zo krijg je maandelijks het laatste nieuws en exclusieve kortingen als eerste te lezen. Ook kan je geregeld meedenken met ons als je dit wilt.
Contact

Vul hieronder je gegevens in:
Foto's meesturen?
Wil je snel antwoord krijgen op de vraag of wij iets aan jouw aangeboden spullen hebben? Dan kan je het beste meteen een foto meesturen.
Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven
Email: info@karoesell.nl

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zaterdag
9:30 - 17:00 uur
Wil je spullen aanbieden?
Klik hier of bel 040 - 843 58 55

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook
Karoesell op instagram
Kringloop stempel


Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

100% kringloop