Karoesell
Goede doelen

Beste lezer, om het coronavirus een halt toe te roepen is onze winkel en afgiftepunt van goederen momenteel gesloten. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven wanneer we u weer van dienst te kunnen zijn. Wel helpen we u graag met het doen van ontruimingen, stuur hiervoor een mailbericht naar info@karoesell.nl.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!
Team Karoesell Eindhoven

Horloge batterij vervangen Eindhoven

Karoesell vervangt nu ook horloge batterijen

Staat je horloge stil of loopt deze achter? Vervelend en het komt altijd onverwachts. Normaal gezien is dit meestal het gevolg van een lege batterij, dit is gelukkig snel en eenvoudig te verhelpen. Karoesell in Eindhoven is nu ook het adres waar je terecht kunt voor het vervangen van horloge batterijen van Quartz horloges. Dit type uurwerk zit in bijna alle horloges.

Batterij vervangen van waterdichte horloges

Horloges worden vaak (onterecht) waterdicht genoemd, terwijl er dan bijvoorbeeld aan de binnenkant alleen maar een rubberen rand zit die het water tegen moet houden. Lege horloge batterijen van dit type horloges zijn gewoon door ons te vervangen.
Het vervangen van lege horloge batterijen van echt waterdichte horloges is echter een taak waarbij specialistische apparatuur voor nodig is om het horloge onder (vacuum) druk te zetten. Zelfs professionele horlogemakers hebben hier niet altijd de beschikking over en besteden het vervangen van horloge batterijen van dit type horloges dan ook meestal uit aan derden. Ook worden er bij deze horloges vaak nieuwe onderdelen in de kast geplaatst zoals bijvoorbeeld pakkingen.

Hoeveel tijd kost het om een horloge batterij te vervangen?

In de meeste gevallen kan je even wachten en een kijkje nemen in onze winkel, terwijl wij de batterij vervangen. Over het algemeen duurt het niet langer dan een paar minuten, en sta je in no-time weer buiten.

Tip: Als de oude, lege batterij niet meer in het horloge zit, neem deze dan los mee zodat we snel het correcte type batterij kunnen pakken.

Horloge batterij vervangen duur?

Nu weet je dat je bij Karoesell in Eindhoven aan het juiste adres bent voor het vervangen van horloge batterijen. Het mooiste voor jou is dat wij dat doen voor de verrassend lage prijs van slechts € 3,50 (incl. batterij). Karoesell is daarmee gemiddeld ongeveer €3,- goedkoper dan andere adressen in Eindhoven waar men horloge batterijen vervangt.

Meer info over horloge batterij vervangen in Eindhoven

Kom voor het vervangen van je lege horloge batterij naar Karoesell aan de Edisonstraat 147A in Eindhoven. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je deze stellen via ons contactformulier of door even te bellen met ons op 040 - 843 58 55. Als je nieuwsgierig bent geworden naar wat wij allemaal aan tweedehands artikelen te bieden hebben, kom dan gewoon eens binnenlopen bij dé Kringloopwinkel van Eindhoven zónder winstoogmerk.
Horloge batterij vervangen Eindhoven

Bekijk ook eens onze productgroepen

tweedehands Vintage
tweedehands meubels
tweedehands kleding
tweedehands Boeken


Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven

Openingstijden:
Dinsdag t/m Zaterdag
12:00 - 17:00 uur
Wilt u spullen aanbieden?
Bel 040 - 843 58 55 of klik hier

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

facebook
Karoesell op instagram
Kringloop stempel


Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

100% kringloop