Karoesell
Goede doelen

Over Karoesell Eindhoven:

Tweedehands spullen op hun best.

Karoesell Kringloop Eindhoven is een tweedehandswinkel aan de Edisonstraat 147a in Eindhoven Woensel met een enorm aanbod aan tweedehands spullen tegen zeer interessante prijzen. Zolang je spullen nog enigszins bruikbaar zijn en er nog goed uitzien willen wij ze heel graag hebben om weer iemand anders mee blij te maken. Wij steunen daarnee goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.

Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland

Wij zijn lid van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Sinds haar oprichting ondersteunt BKN de leden, wanneer het gaat over hergebruik, kennisoverdracht en geeft het een keurmerk uit voor leden die voldoen aan de maatstaven die de BKN aan kringloopwinkels hangt: zo kunt u er zeker van zijn dat de kringloopwinkel die u bezoekt/waar u uw spullen aan geeft écht nakomen wat ze beloven.

kringloopwinkels

Vrijwilligerspunt Eindhoven

Wij werken met vrijwilligers, ruim 40 in totaal, dagelijks aan een betere winkel voor het milieu, voor klanten, maar zeker ook voor elkaar. Wij vinden het belangrijk om goed met deze groep, maar ook met potentiële nieuwe vrijwilligers, om te gaan en werken dan ook nauw samen met vrijwilligerspunt Eindhoven, specialist in het selecteren, begeleiden en werken met vrijwilligers.

vrijwilligerspunt

Woensel WestSide Stores Eindhoven

Karoesell, al sinds de oprichting gevestigd aan de Edisonstraat in Eindhoven, werkt graag mee aan het verbeteren van het ondernemersklimaat in de straat en zet zich dan ook mee in voor de hele winkelstrip en daarmee de gehele wijk Woensel West. Een groep hardwerkende ondernemers die samen zitting heeft in de ‘Woensel WestSide Stores’.

WestSideStores
Over karoesell

Vintage money event

Projecten

In Eindhoven krijgen we dingen voor elkaar; we organiseren met elkaar de leukste feesten van Nederland en helpen we kwetsbare bewoners. Dit doen we omdat we dat belangrijk vinden, omdat we een van de sterkste regio’s van Nederland zijn en dit graag willen blijven zijn. Karoesell probeert hieraan bij te dragen door nét die projecten te ondersteunen die het verschil hierin dagelijks maken.

Organisaties, verenigingen en stichtingen die zich dagelijks inzetten voor mensen, voor het milieu en voor dieren zijn er behoorlijk wat, allemaal gedragen door mensen die dit belangeloos doen. Om wat voor reden dan ook kunnen ze financieel of materieel niet altijd dat doen wat ze graag zouden willen doen, en daar kan Karoesell bij helpen.

Bent u van, of kent u een vereniging of stichting die hulp kan gebruiken? Die eens meedenkt? Neem dan contact met ons op en we kunnen samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Let op: Voordat u contact met ons opneemt zijn de volgende 4 voorwaarden van toepassing:
  1. De Vereniging of Stichting dient ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel;
  2. De Vereniging of Stichting dient primair actief te zijn in de regio Eindhoven e/o;
  3. De vereniging of Stichting stemt in met het overleggen van financiële gegevens en het verantwoorden van eventueel ontvangen donaties en/of materiële zaken;
  4. Met uw aanvraag stemt u in dat Karoesell gebruik maakt van uw naam in communicatie doeleinden en dient de naam Karoesell ook als zodanig te gebruiken in diens eigen communicatiemiddelen, dit uiteraard in overleg.

Voldoet u hieraan of wilt u simpelweg meer informatie ontvangen? Neem dan (bij voorkeur) per mail contact met ons op via projecten@karoesell.nl en wij nemen spoedig contact met u op.

Meer informatie over Karoesell

Mocht u nog meer over ons willen weten, dan kunt u altijd nog het manifest en het jaarverslag van ons nalezen. Bent u van een vereniging of stichting die zich inzet voor een beter Eindhoven en zoekt u een goede partner die u met advies, materiaal of eventueel financiële middelen kan bijstaan, stuur dan een e-mail naar info@karoesell.nl.


Karoesell pand aan de Edisonstraat 147a Eindhoven Woensel
Karoesell Kringloop
Edisonstraat 147A,
5621 HM Eindhoven

Openingstijden:
Maandag 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Wilt u spullen aanbieden?
Bel 040 - 843 58 55 of klik hier

Bezoek ons op social media en blijf op de hoogte!

google facebook

Wij steunen goede doelen, liefst in de omgeving van onze stad.